ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ MICROSOFT DYNAMICS NAV ΣΤΗΝ INTERATTICA

Στοχεύοντας στον τομέα αυτόν τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό η Step One ανέπτυξε την κάθετη λύση Microsoft Dynamics NAV για εταιρείες courier.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ SAP WMS ΣΤΗΝ KOSMOCAR A.E.

Το SAP WMS, που είχε υλοποιήσει πριν από 1,5 χρόνο η Step One Consulting στην αποθήκη ανταλλακτικών της Kosmocar στο Καπανδρίτι, ανταποκρίθηκε με την κατάλληλη παραμετροποίηση στις νέες συνθήκες του καινούργιου κέντρου διανομής στον Ασπρόπυργο.

Η Step One ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσία με νέο λογότυπο και web site

Αθήνα, Μάρτιος 2017. Η Step One Α.Ε., στα πλαίσια της ευρύτερης επέκτασής της σε προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και παρουσιάζει το νέο λογότυπο και το εταιρικό της site (www.stepone.gr). Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου της σηματοδοτεί μια νέα δημιουργική εποχή και εκφράζει τη σύγχρονη εικόνα της Step One. Η … Continued

Λύσεις SAP SCM στην ΚΑΥΚΑΣ προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. εφάρμοσε ενοποιημένες λύσεις σε περιβάλλον SAP Supply Chain Management με την Step One, για την διαχείριση του καινούργιου Κέντρου Αποθήκευσης και Διακίνησης (ΚΑΔ) και των καταστημάτων της εταιρείας, με στόχο την πλήρη και αυτόματη ενημέρωση.

Email Lifecycle Management solution in Thenamaris provided by Step One

Η Thenamaris (Ships Management) Inc (Thenamaris)εφάρμοσε την λύση Email Lifecycle Management (ELM) που περιλαμβάνεται στην σουίτα εφαρμογών SAPERION ECM της LEXMARK ENTERPRISE SOFTWARE που υλοποιεί η Step One.

Συμμετοχή στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

Η Step One, ως επίσημος χορηγός, συμμετέχει στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Logistics με τίτλο “Manage the Change”. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 379, Παλαιό Φάληρο 175 64)

2nd ShipIT Conference

Step One, as an official sponsor, participates in the 2nd ShipIT Conference: Leveraging Technology to Navigate Effectively Through.

Contact