ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ MICROSOFT DYNAMICS NAV ΣΤΗΝ INTERATTICA

Στοχεύοντας στον τομέα αυτόν τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό η Step One ανέπτυξε την κάθετη λύση Microsoft Dynamics NAV για εταιρείες courier.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ SAP WMS ΣΤΗΝ KOSMOCAR A.E.

Το SAP WMS, που είχε υλοποιήσει πριν από 1,5 χρόνο η Step One Consulting στην αποθήκη ανταλλακτικών της Kosmocar στο Καπανδρίτι, ανταποκρίθηκε με την κατάλληλη παραμετροποίηση στις νέες συνθήκες του καινούργιου κέντρου διανομής στον Ασπρόπυργο.

Η Step One ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσία με νέο λογότυπο και web site

  Αθήνα, Μάρτιος 2017. Η Step One Α.Ε., στα πλαίσια της ευρύτερης επέκτασής της σε προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και παρουσιάζει το νέο λογότυπο και το εταιρικό της site (www.stepone.gr). Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου της σηματοδοτεί μια νέα δημιουργική εποχή και εκφράζει τη σύγχρονη εικόνα της Step One. … περισσότερα

Λύσεις SAP SCM στην ΚΑΥΚΑΣ προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. εφάρμοσε ενοποιημένες λύσεις σε περιβάλλον SAP Supply Chain Management με την Step One, για την διαχείριση του καινούργιου Κέντρου Αποθήκευσης και Διακίνησης (ΚΑΔ) και των καταστημάτων της εταιρείας, με στόχο την πλήρη και αυτόματη ενημέρωση.

Συμμετοχή στο 2ο ShipIT Conference

Η Step One, ως επίσημος χορηγός, συμμετέχει στην εκδήλωση ShipITConference: Leveraging Technology to Navigate Effectively Through.

5η Διεθνής Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015

Η StepOne Consulting συμμετέχει στην 5η Διεθνής Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Νοεμβρίου 2015, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Διεθνές αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Επικοινωνία