Η Step One ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσία με νέο λογότυπο και web site | StepOne

Η Step One ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα και παρουσία με νέο λογότυπο και web site

 

Αθήνα, Μάρτιος 2017. Η Step One Α.Ε., στα πλαίσια της ευρύτερης επέκτασής της σε προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες, προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας και παρουσιάζει το νέο λογότυπο και το εταιρικό της site (www.stepone.gr).

Ο επανασχεδιασμός του λογοτύπου της σηματοδοτεί μια νέα δημιουργική εποχή και εκφράζει τη σύγχρονη εικόνα της Step One.

Η νέα ιστοσελίδα, εκτός από  σύγχρονη αισθητική, έχει χαρακτηριστικά αυξημένης λειτουργικότητας, με στόχο ο χρήστης να έχει μια γρήγορη και εύκολη ψηφιακή εμπειρία πλοήγησης. Παράλληλα, είναι πλέον προσβάσιμη από όλες τις συσκευές (υπολογιστή, tablet ή smartphone), έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί πιο άνετα στις ενότητες που επιθυμεί.

Στη νέα ιστοσελίδα, οι επισκέπτες της Step One  μπορούν να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις και τις υπηρεσίες για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, στην Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

Στα ίδια πλαίσια της ανανέωσης και διεύρυνσης του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου των λύσεων της Step One, ο κος Διονύσης Σαββίδης ανέλαβε από 1/6/2016 καθήκοντα Συμβούλου Πωλήσεων (Senior Sales Consultant). Με εμπειρία μεγαλύτερη των 25 ετών στον κλάδο των υπηρεσιών πληροφορικής, τόσο σε υλοποίηση και διαχείριση έργων, όσο και στις πωλήσεις Ελληνικών και διεθνών ERP & CRM εφαρμογών, o κος Σαββίδης καλείται να συμβάλει αποτελεσματικά στην περαιτέρω οργάνωση και διεύρυνση της πελατειακής βάσης της εταιρείας, ενώ θα ασκεί συμβουλευτικό ρόλο στην ανάπτυξη νέων τομέων στους οποίους η Step One θα επενδύσει σημαντικά το επόμενο διάστημα.

Επικοινωνία