Shaping Your Digital Future

SCROLL
 

ERP

sap logo

The Power of Partnership

Σύγχρονο, Ευέλικτο, Ολοκληρωμένο και στο Cloud.

Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της μοναδικές ανάγκες και διαδικασίες, αλλά τελικά, κάθε επιχείρηση χρειάζεται τεχνολογία με μεγάλο εύρος επιχειρησιακής λειτουργικότητας, που συνδέει το σύνολο των επιχειρησιακών πόρων, παρέχοντας καλύτερη ορατότητα στις διαδικασίες.

Οι ολοκληρωμένες διεθνείς λύσεις ERP (Enterprise Resource Planning) είναι η κύρια εταιρική υποδομή πληροφορικής, πλήρως λειτουργική και στο cloud, με εργαλεία ανάλυσης και συνεργασίας που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας σε ένα ενιαίο πληροφοριακό σύστημα, με την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία και με βάση τις Βέλτιστες Επιχειρησιακές Πρακτικές.

Η Step One προσφέρει μια πληθώρα από κάθετες λύσεις τόσο για το SAP ERP, όσο και για το Microsoft Dynamics NAV και για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων.

Banner

Strong and Flexibility with Microsoft Dynamics

crm logo

CRM

Αυξήστε και δημιουργήστε ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες σας.

Το CRM (Customer Relationship Management) προσφέρεται για την διαχείριση των πελατειακών σας σχέσεων, που βελτιώνουν τον τρόπο που αλληλοεπιδράτε και συνεργάζεστε με τους πελάτες σας.

Οι λύσεις Microsoft Dynamics CRM εξορθολογούν τις διαδικασίες και αυξάνουν την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις, τις υπηρεσίες υποστήριξης, σε έργα ή σε επιτόπιες εργασίες, καθώς επίσης για το μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χωρίς την υποστήριξη από μία ολοκληρωμένη λύση CRM, μπορεί να έχετε απώλειες στις ευκαιρίες ανάπτυξης και να χαθούν έσοδα, γιατί δεν μεγιστοποιείτε τις επιχειρηματικές σχέσεις σας.

ECM

ecm logo

Leading ECM Partnership, integrated to ERP processes

Ολοκληρωμένη λύση για Διαχείριση Επιχειρησιακού Περιεχομένου και Επιχειρηματικών Διαδικασιών.

Το ECM (Διαχείριση Επιχειρησιακού Περιεχομένου) είναι μία λύση υψηλών προδιαγραφών με μεγάλες δυνατότητες επεκτάσης για την καταγραφή, επεξεργασία, διανομή, Workflow, μετακίνηση και την εξασφάλιση των εκδόσεων (versions) στην αρχειοθέτηση εγγράφων και των σχετικών με αυτά πληροφοριών, για εταιρείες κάθε τομέα και μέγεθος, με την παροχή συμμόρφωσης (compliance) μέσω της διαφάνειας της δομής του και των διεθνών standards.

Το SAPERION ECM παρέχει επίσης λύσεις σε τομείς όπως η διαχείριση της αλληλογραφίας, δεν έχει σημασία μέσω ποιου καναλιού πληροφόρησης φθάνουν (επιστολή, e-mail, fax, κλπ). Διαθέτει επίσης λύσεις για Document input, Document Imaging, Electronic Signature κλπ. με πρόσβαση από mobile devices (tablet, smartphones) και μέσω Διαδικτύου (Internet).

Digital tranformation strategy

ENTERPRISE MOBILITY

Ψηφιακός Μετασχηματισμός με μεγαλύτερη Ευελιξία, Παραγωγικότητα και Κινητικότητα.

Το Enterprise Mobility (ή EMM – Enterprise Mobility Management) είναι λύση για την διαχείριση της τάσης για αλλαγή στις συνήθειες εργασίας, με περισσότερους υπαλλήλους να εργάζονται εκτός γραφείου και τη χρήση κινητών συσκευών και υπηρεσιών cloud για την εκτέλεση επιχειρησιακών εργασιών.

Το Enterprise Mobility αναφέρεται όχι μόνο στους μετακινούμενους εργαζόμενους και τις φορητές συσκευές, αλλά και στην μεταφερτότητα των εταιρικών διαδικασιών, όπως πχ η έγκριση μιας Εντολής Αγοράς.

Η Step One διαθέτει τις στάνταρ υλοποιήσεις Mobility των προϊόντων που διαθέτει (user interface σε web, tablet, smartphones κλπ.). Παράλληλα σχεδιάζει και παραδίδει ειδικές mobile & responsive εφαρμογές για κάθετες αγορές ή για τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Ποιοτικές Υπηρεσίες

Επιχειρησιακές υπηρεσίες από πραγματικούς επαγγελματίες.

strategy service

Διαχείριση έργων

Παράδοση των προϊόντων εντός των περιορισμών κόστους, χρονοδιαγράμματος και περιορισμένων πόρων

analysis service

Ανάλυση

Ένα σημαντικό κομμάτι κάθε υλοποίησης IT λύσης

design service

Σχεδιασμός λύσης

Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση

consulting service

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Παράδοση υπηρεσιών για την ολοκλήρωση των έργων

development service

Ανάπτυξη

Προετοιμασία όλου του συστήματος για την παραγωγική Λειτουργία

integration service

Διασύνδεση

Αξιόπιστη end to end λύση

training service

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση κύριων ή/και τελικών χρηστών

support service

Υποστήριξη

Εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων

Η Εταιρεία

Στην Step One ο πελάτης είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Η Step One είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και συστημάτων πληροφορικής, παρέχοντας υλοποιήσεις ERP, CRM και ECM, με αποδεδειγμένη εμπειρία στη βοήθεια των οργανισμών για επίτευξη Επιχειρησιακής Αριστείας και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Παρέχουμε καινοτόμες τεχνολογίες που επιτρέπουν στους πελάτες μας να γίνουν ηγέτες της αγοράς.

Οι Πελάτες μας

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε διαφορετικούς πελάτες, σε διάφορους τομείς, με αποδεδειγμένη επιτυχία.

Επικοινωνία