Enterprise Content Management

Η Hyland Software Inc., με ηγετική θέση στην τομέα του ECM, δημιουργεί προϊόντα ευφυούς ψηφιοποίησης, διαχείρισης περιεχομένου και διαδικασιών, επιχειρησιακής αναζήτησης και ολοκλήρωσης (integration), που συνδέουν την αδόμητη έντυπη και ψηφιακή πληροφορία με τις διαδικασίες, τις εφαρμογές και τους ανθρώπους που τις χρειάζονται περισσότερο.

Το Saperion ECM της Hyland ως πλατφόρμα μπορεί να ενσωματωθεί με το υπάρχον περιβάλλον σας (Email, ERP, CRM, eCommerce site), να επεκταθεί σε κινητές συσκευές και να εγκατασταθεί είτε στον χώρο σας, είτε στο cloud.

Saperion ECM Suite

H οργάνωση των εγγράφων – και τη διατήρησή τους με αυτόν τον τρόπο – είναι τόσο τέχνη όσο και επιστήμη. Η σωστή οργάνωση απαιτεί διαφανή πρόσβαση από πολλά τμήματα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες οι σχετικές πληροφορίες γρήγορα, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Η σουίτα Saperion ECM σας δίνει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα επιχειρησιακών πληροφοριών.

Υποστηρίζει ολόκληρο τον κύκλο ζωής των κρίσιμων εγγράφων σας. Ηλεκτρονικά αρχεία, ενσωμάτωση σε υπάρχουσες εφαρμογές σας, και ο έλεγχος των εκδόσεων δημιουργεί τις προϋποθέσεις που χρειάζεστε για να επικεντρωθείτε στις βασικές δραστηριότητές σας. Με απλά λόγια, τα έγγραφά σας θα είναι έτοιμο, όπου και όταν τα χρειάζεστε.

Τι σημαίνει το ECM για την εταιρεία σας

  • Ένα αρχείο με αποδεδειγμένο έλεγχο των εκδόσεων
  • Μια κεντρική πλατφόρμα για τη διαχείριση των εγγράφων σε εταιρικό επίπεδο
  • Ένα σύστημα για την ηλεκτρονική διαχείριση των αρχείων
  • Ένα εργαλείο για εκτενή και εύκολη διαχείριση των ροών εργασίας

Χαρακτηριστικά

Saperion ECM Workflow Suite

Οι εταιρείες που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν, να εξορθολογήσουν και να επιταχύνουν τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες και τελικά την παραγωγικότητά τους, πρέπει να κάνουν περισσότερα από το να αρχειοθετούν απλά τα έγγραφά τους. Θα πρέπει να εφαρμόσουν, αυτοματοποιήσουν, και τελικά να ελέγξουν και να προσαρμόσουν τις βασικές διαδικασίες τους. Η σουίτα Saperion ECM Workflow υποστηρίζει μια ολοκληρωμένη εικόνα των κρίσιμων επιχειρηματικών διαδικασιών. Κάνει πολύ περισσότερο από απλώς να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες. Επιτρέπει κοινή μοντελοποίηση και τεκμηρίωση των διαδικασιών και επιπλέον σας επιτρέπει να αξιολογήσετε, να αναλύσετε και να προσομοιώσετε μια ποικιλία από επιχειρησιακά σενάρια.

Saperion ECM Compliance Suite

Ψηφιοποίηση των διαδικασιών που βασίζονται στο χαρτί έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό ότι τα αρχειοθετημένα έγγραφα προστατεύονται από αναθεωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθεί αποδεδειγμένα η αξία τους. Η συμμόρφωση της σουίτας Saperion ECM βασίζεται σε πρόσθετες λειτουργίες για τη συστηματική διαχείριση των αρχείων που βασίζονται σε έγγραφα. Η σουίτα χειρίζεται τις προθεσμίες διατήρησης και νομικής κατοχής, τις ηλεκτρονικές υπογραφές και την κρυπτογράφηση εγγράφων.

Enterprise Search

Κάθε μέρα, παλεύετε για να διαχειριστείτε ένα τεράστιο πλήθος δεδομένων. Για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, τα στοιχεία που συχνά χρησιμοποιείτε, βρίσκονται σε πολλά διαφορετικά συστήματα με μια ποικιλία μετα-δεδομένων, γεγονός που καθιστά δύσκολο να εκτελέσει μια ολοκληρωμένη αναζήτηση σε πολλαπλά συστήματα. Για να λειτουργεί ένας οργανισμός αποτελεσματικά, οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης γρήγορα και εύκολα στις πληροφορίες που χρειάζονται.

Η Επιχειρησιακή αναζήτησης (Enterprise Search) επιτρέπει την γρήγορη πλοήγηση, βασισμένη σε μεγάλη και σύνθετη αποθήκευση των δεδομένων που βρίσκονται σε όλη την εταιρεία σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βρείτε εύκολα τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αυτή η λύση υψηλής απόδοσης επιτρέπει την ανταλλαγή μεγάλων όγκων πληροφοριών με ταχεία ανάκτηση των σχετικών δεδομένων για ολόκληρη την επιχείρηση.

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα για την εταιρεία σας με μια ματιά:

Υποστηρίζει τη συμμόρφωση με τους νομικούς κανονισμούς και τους εσωτερικούς κανόνες.

Ψηφιοποιεί εκατοντάδες ή χιλιάδες έγγραφα καθημερινά, τόσο σε απομακρυσμένα γραφεία και κεντρικοποιημένες εγκαταστάσεις.

Οργανώνοντας τα έγγραφα σε δομημένα αρχεία, καθιστά πιο διαφανή την διαχείριση των πληροφοριών.

Αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες εργασίες και αποφάσεις που βασίζονται σε κανόνες

Δρομολογεί έγγραφα και εξαιρέσεις στους σωστούς ανθρώπους

Διαχειρίζεται εύκολα περίπλοκες διαδικασίες έγκρισης

Η κρυπτογράφηση εγγράφου προσθέτει άλλο ένα επίπεδο προστασίας ενάντια στην κακή χρήση των δεδομένων

Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες της επιχείρησης

Ένα ενιαίο σημείο εισόδου επιτρέπει την πλήρη αναζήτηση της κάθε αποθηκευμένης πληροφορίας του οργανισμού

Προβολή αποτελεσμάτων σε υψηλή ευκρίνεια, διατηρώντας την αρχική γραμματοσειρά, πίνακες, σχεδιαγράμματα και εικόνες

Εύκολος χειρισμός και η διαισθητική διεπαφή χρήστη είναι παρόμοια με το γνωστά πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο

Η αναζήτηση είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές

Αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών εξαλείφοντας εναλλαγή εφαρμογών και την αυτοματοποίηση των χειρωνακτικών εργασιών

Μείωση του κόστους και ελαχιστοποίηση των κινδύνων

Υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία για την υπογραφή των εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα. Χειρόγραφες υπογραφές και ψηφιακές υπογραφές

Κάθετες Λύσεις

Η Step One προσφέρει μια πληθώρα από κάθετες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων:

Saperion ECM Suite for SAP & Accounts Payable flows

Saperion ECM Suite for SAP & Accounts Payable flows

View More

View more
Email Lifecycle Management (ELM) for Shipping Organizations

Email Lifecycle Management (ELM) for Shipping Organizations

View More

View more

Επικοινωνία