Η Εταιρία

Η Step One ιδρύθηκε το 2001 και είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρησιακού λογισμικού. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υλοποίηση έργων ERP, CRM και ECM, στην Ελλάδα, την Κύπρο, την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της λεκάνης της Μεσογείου και της αραβικής χερσονήσου.

Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που στοχεύουν στην εγκατάσταση ενός ενιαίου πληροφοριακού συστήματος, για την καλύτερη Διαχείριση των επιχειρησιακών τους διαδικασιών.

Η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της σε εγκατάσταση διεθνών συστημάτων, της έδωσε την ευκαιρία να γίνει συνεργάτης υλοποίησης της SAP®, πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft® Dynamics (NAV & CRM) και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της LEXMARK ENTERPRISE SOFTWARE για το SAPERION ECM.

Η αξία της πρότασή μας είναι να προσφέρουμε μια ισχυρή και ολοκληρωμένη λύση για την περαιτέρω στήριξη της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ σας.

-Η Προστιθέμενη Αξία μας
0
ΧΡΟΝΙΑ
0
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΕΡΓΑ

“Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού που επιτρέπουν στις εταιρείες να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές προκλήσεις του σήμερα και να τις ενδυναμώσουμε για μεγαλύτερη επιτυχία αύριο.”

Η Βασική Ομάδα μας

Βάζουμε την εξυπηρέτηση των πελατών στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και η έμπειρη και ενθουσιώδης ομάδα μας δεσμεύεται να συνεργαστεί με την επιχείρησή σας για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δυνατότητές σας.

Γνωρίστε την βασική ομάδας μας.

Ευκαιρίες Καριέρας

Στην Step One αναζητούμε διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους.Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος μιας δυναμικής ομάδας που εργάζεται με κέφι, ενέργεια και δημιουργικότητα, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ή να αποστείλατε το βιογραφικό σας στο jobs@stepone.gr.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε ανοικτές θέσεις στην εταιρεία μας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εάν δεν βλέπετε κάτι που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας με email, έτσι ώστε να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση που προκύψει μία θέση που ταιριάζει με τα προσόντα σας.
Η ανάγκη για καινούρια άτομα στην ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει! Για όλες τις θέσεις εργασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους άντρες και η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

Ανοικτές Θέσεις Εργασίας:

SAP LOGISTICS APPLICATION CONSULTANT

 

Step One SA, the leading ERP, CRM, ECM implementation firm, a SAP Silver Partner, and Certified Partner of Microsoft® Business Solutions, due to the expansion of its activities, is seeking for candidates to cover the following position:

SAP Logistics Application Consultant

The role:

Active participation in SAP implementation projects.

The ideal candidates should combine:

  • A University degree in Engineering, Finance, Computer Science, Business administration or other relevant discipline
  • Excellent command of the Greek and the English languages.
  • Qualifications that would be considered a plus:

              o   1-3 years experience in SAP environment, with a key role in at least one (1) full cycle SAP implementation project.

              o   SAP Certification in their area of expertise.

              o   Post Graduate degree

  • For male applicants’ military obligations, must be fulfilled.

The company offers:

  • Excellent career opportunities to develop your skills in a top-ranking ERP environment
  • A very pleasant working environment in a fast-growing company
  • An attractive remuneration package.

If you feel able to meet the challenge, please send your Curriculum Vitae to jobs@stepone.gr (Attn. Mrs. Antoniadou), with reference to job title.

Επικοινωνία